Stijlvolle Klepbanken

Versturen
Woonloodz verstuurt bestellingen via DPD pakketdienst in de afmeting tot 65 x 50 cm binnen Nederland voor 15,-. Wij streven ernaar bestellingen binnen 2 tot 4 werkdagen te versturen indien voorradig. Het kan soms voorkomen dat een artikel welke in de webwinkel op voorraad staat tijdelijk niet voorradig is. Wilt u zekerheid hierover hebben dan is het verstandig voor uw bestelling ons nog even te bellen over de exact levertijd. Tafels, kasten, klepbanken, eetkamerstoelen, fauteuils en overige grote meubels worden door onze professionele distributie partner, Hoekstra Transport BV Sneek, aan huis bezorgd. Het tarief hiervoor hangt af van de omvang van het meubel en wordt op aanvraag verstrekt. 

Afhalen
U kunt uw product ook bij ons ophalen in Leeuwarden.

Levering wereldwijd
Wij leveren onze producten in de hele wereld. Transportkosten op aanvraag.

Retourneren en defecten
Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen dient u binnen 7 dagen contact met ons op te nemen. Stijlvolle Klepbanken zorgt ervoor dat u binnen 48 uur zonder verdere kosten een nieuw product ontvangt.
Bij retourneren zonder dat er sprake is van een defect aan het geleverde product, komen de verzendkosten voor het versturen van de bestelling naar de klant en het retour sturen van de bestelling naar Stijlvolle Klepbanken, voor rekening van de klant. (Dit voorbehoud maken wij om onze verzendkosten te beheersen en ervoor te zorgen dat bestellingen niet kosteloos op zicht kunnen worden gedaan. Wij hopen op uw begrip hiervoor)

Tafels zijn maatwerk
 Al onze tafels worden op maat gemaakt. Herroepingsrecht na bestelling is daarom op tafels uitgesloten.

 

Retouradres:
Stijlvolle Klepbanken
Douwe Tammingawei 32  | 8914 BK Leeuwarden
Nederland
t 058 – 8200993